Contact informatie

Ik ben op dinsdag, woensdag en donderdag aanwezig op de praktijk voor afspraken. Maandag ben ik meestal ook bereikbaar, maar werk ik vanuit huis.

Omdat ik veel in sessie zit, ben ik het beste te bereiken via de email: .

Ook ben ik goed bereikbaar via WhatsApp op nummer 06-18597644.

Contact bij crisis

Neem bij crisis buiten mijn werktijden (of vakantie/vrije dagen) contact op met de huisarts of huisartsenpost. De huisarts kan je in geval van crisis verder helpen en indien nodig verwijzen naar de Crisisdienst van Altrecht.

Waarneming bij langdurige afwezigheid

Wanneer ik langdurig afwezig ben in verband met ziekte waarbij ik de behandelingen in de praktijk niet meer kan voortzetten zal mijn collega Graciëlle Mijnals de vervanging op zich nemen.

Aanmelding

Aanmelden voor een behandel- of coachingstraject gaat bij voorkeur via het cliëntenportaal. Maak eerst een account aan en vul dan het aanmeldformulier in. Zodra ik ruimte heb voor een nieuw traject, neem ik contact met je op om een intakegesprek in te plannen.

Belangrijk: Wanneer je je aangemeld hebt, maar we nog geen intake hebben gehad, kan je bij ernstige toename van je klachten of crisis helaas nog niet bij mij terecht, maar zal je contact op moeten nemen met je huisarts.

 → Ga naar het cliëntenportaal.

warning Het portaal werkt niet met Microsoft Internet Explorer (verouderd en onveilig). Wel met Microsoft Edge.